In data de 24 03 2013 am fost cu fiica mea ea este persoana cu handicap accentuat la cumparaturi aceasta a furat in valoare de 184 lei , a venit politia ne-a luat declaratii la amandoua ,eu am declarat ca nu am vazut-o furand, am lasat cerere in 22 04 2013 pt avocat din oficiu . Luni suntem chemate la declaratie, dar a spus politistul de caz ca nu ne aduce avocat . Ce putem face ? Putem sa nu declaram decat in prezenta avocatului din oficiu ? Pe mine ca mama ma poate acuza de complicitate daca eu nu am vazut nimic? De ce ne mai cheama pe amandoua ?
Nu ati precizat concret varsta fetei si afectiunea de care sufera
Posibil ca organul de cercetare cand a dispus citarea atat a dvs cat si a fetei,a avut in vedere starea acesteia de sanatate
Este bine sa declarati situatia reala,dupa cum s-au derulat evenimentele
Aveti dreptul sa nu faceti declaratii,solicitand acordarea unui termen la care eventual sa veniti insotita de persoana specializata care sa reprezinte si sa va apere interesele
Fata are 30 de ani , are diabet zaharat tip I insulino-dependent de la 10 ani , hipotiroidie, boli psihice - tulburare afectiv organica, tulburare disociativa mixta .Politistul vrea sa dea vina pe mine spune ca eu sunt faptuitoare ,desi eu am declarat ca nu am vazut nimic . La avocat din oficiu nu avem dreptul ?
In procesul verbal de invinuire a spus ca eu am ajutat-o pe fiica mea la furt ( m-a acuzat de complicitate la furt ) si m-a pus sa semnez . Proba video o verifica procuroarea ?
Proba video furt
Vochita
Procurorul de caz vizioneaza proba video in caz de furt ? Sau ia in considerare doar referatul politistului de caz ? Sunt acuzata de complicitate la furt de ... (vezi toată discuția)