avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate schuphy

Activitate schuphy

Doresc sa infiintez o asociatie familiala cu fratele meu sa facem import si comert online.Vreau sa stiu daca se poate si care ar fi conditiile.Ce pregatire profesionala imi trebuie in acest domeniu, pentru ca am vazut ca trebuie sa duci un document care sa ateste aceasta?Va multumesc
Răspuns la discuția preaviz concediere?
Da, dar acele lipsuri exista, din acest motiv mi s-a oprit salariul.Totusi eu nu am inca 21 ani si nici studii care sa ateste functia de gestionar, nici nu am primit marfa in gestiune, iar acele fise de stoc erau intocmite de catre un coleg, eu doar apar cu numele ca am lucrat in acea zi.Acestea pot fi folosite impotriva mea in cazul unui proces, pot fi acuzata de furt??? Va rog sa-mi raspundeti
Da, dar acele lipsuri exista, din acest motiv mi s-a oprit salariul.Totusi eu nu am inca 21 ani si nici studii care sa ateste functia de gestionar, nici nu am primit marfa in gestiune, iar acele fise de stoc erau intocmite de catre un coleg, eu doar apar cu numele ca am lucrat in acea zi.Acestea pot fi folosite impotriva mea in cazul unui proces, pot fi acuzata de furt???
eu sunt ospatar,si avem lipsuri pe inventar...ni sa oprit salarul pentru aceste lipsuri.am dus un concediu medical si din cauza k am respectat concediul ledical si nu mam prezentat la servici sefa mia spus k sa stau acasa ca nu mi-a primit nimeni concediul si ca imi va fi desfacut contractul de munca cu litera i pe motiv de furt...sunt facute foi de stoc si de pe acestea reiese lipsa dar nu sunt scrise de mine.pot fi folosite impotriva mea aceste foi de stoc si are dreptul sa-mi desfaca contractul de munca asa pur si simplu pe un motiv care nu este adevarat?
in cazul concedierii indisciplinare se mai respecta cele 14 zile obligatorii sau i se poate spune angajatului k din acel moment nu mai lucreaza...cu alte cuvinte ma intereseaza daca e legal sa nu te mai tina angajatorul cele 14 zile mentionate in contractul de munca,in cazul in care contractul de munca a fost desfacut pe motiv indisplicinar?