avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociatie famliala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociatie famliala

Doresc sa infiintez o asociatie familiala cu fratele meu sa facem import si comert online.Vreau sa stiu daca se poate si care ar fi conditiile.Ce pregatire profesionala imi trebuie in acest domeniu, pentru ca am vazut ca trebuie sa duci un document care sa ateste aceasta?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria Carmen , Contabil 09:05, 19 Decembrie 2008
la ce document va referiti si unde sa-l duci?
Merge un curs de lucrator comercial, liceul cu profil comert...dumneavoastra ce studii aveti?
schuphy a scris:

.Ce pregatire profesionala imi trebuie in acest domeniu, pentru ca am vazut ca trebuie sa duci un document care sa ateste aceasta?Va multumesc

Nu-ti trebuie niciun document. Sy cum te-a intrebat si eu.ro.lex - unde vrei sa-l duci?
Eu am inteles ca vrea sa infiinteze asociatia si ii trebuie la registru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie familaial sau srl? raul83 raul83 Sunt cadru militar si vreau sa deschid o sala de fitness. Pot sa infiintez o Asociatie Familiala si sala sa functioneze in cadrul acesteia chiar daca nu detin ... (vezi toată discuția)
Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)
Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)