avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate ENASCU ANDREEA

Activitate ENASCU ANDREEA

buna ziua! va rog sa-mi dati si mie un raspuns la 2 intrebari care ma framanta de ceva vreme :
1.daca cineva are o firma cu datorii catre stat ,in urma decesului ,urmasii ii vor mosteni si datoriile?
2.ce i se poate intampla daca nu are cum sa plateasca datoriile ?ii vor lua proprietatile sau ce ?
mentionez ca persoana in cauza este asociat unic, datoriile sunt de ordinul sutelor de milioane,firma nu mai are punct d lucru si figureaza cu profit .
va multumesc pentru atentia acordata si astept cu interes rasp dvs.
Răspuns la discuția srl cu datorii
ok multumesc frumos pt raspuns.sper sa se rezolve cu bine probl.numai bine va doresc!
Răspuns la discuția srl cu datorii
si unde gasesc acest specialist,caci vreau sa scap de problema cat mai repede pentru ca nu e foarte placut sa ai o tinichea atarnata de gat; sunt dispusa sa platesc consultatiile numai sa se rezolve si sa fie totul ok.
Răspuns la discuția srl cu datorii
va multumesc frumos pentru ajutor ; chiar nu stiu ce e de facut;
Răspuns la discuția srl cu datorii
si ce implica procedura de faliment ? firma nu mai are loc in care sa-si desfasoare activ ;ea doar a ramas cu sediul ;ce e de facut pentru ca e vorba de o suma fabuloasa :750 milioane lei vechi pe care mama nu le poate achita?va rog mult sa ma ajutati pentru ca mama este asociat unic si stiu ca risca sa-si piarda casa din cz acestor datorii;va multumesc pt rasp atat de prompt
Discuție srl cu datorii
buna ziua ! mama are o firma cu datorii destul de mari la stat, care activeaza din 1996 si care acum este fara activitate ; de aceea ar dori sa o desfiinteze; exista vreo solutie pentru a face acest lucru fara a plati in prealabil datoriile? mentionez ca intentia ei este de a inchide firma si de a plati esalonat toate datoriile . va multumesc pentru atentia acordata si sper ca ma veti ajuta sa rezolv aceasta problema cat mai repede pentru ca statul baga zilnic dobanzi, penalitati....o zi buna in continuare!