avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general datorii catre stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

datorii catre stat

buna ziua! va rog sa-mi dati si mie un raspuns la 2 intrebari care ma framanta de ceva vreme :
1.daca cineva are o firma cu datorii catre stat ,in urma decesului ,urmasii ii vor mosteni si datoriile?
2.ce i se poate intampla daca nu are cum sa plateasca datoriile ?ii vor lua proprietatile sau ce ?
mentionez ca persoana in cauza este asociat unic, datoriile sunt de ordinul sutelor de milioane,firma nu mai are punct d lucru si figureaza cu profit .
va multumesc pentru atentia acordata si astept cu interes rasp dvs.
Cel mai recent răspuns: anenicu 11 , utilizator 00:22, 9 Noiembrie 2008
ENASCU ANDREEA a scris:

buna ziua! va rog sa-mi dati si mie un raspuns la 2 intrebari care ma framanta de ceva vreme :
1.daca cineva are o firma cu datorii catre stat ,in urma decesului ,urmasii ii vor mosteni si datoriile?

Da. Confiscarea bunurilor.
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2008
anenicu 11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema destul de delicata,grava...doresc o solutie,va rog! dobos mihai dobos mihai am o iubita care dupa o casatorie cu un anume domn are acum ceva probleme grave cu bancile,doresc foarte mult sa o ajut ptr ca d-nul fost sot a profitat de ea ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl av_gabitza av_gabitza Buna ziua, am o situatie cel putin ciudata la prima vedere. asociat unic din srl decedeaza. 3 succesori accepta mostenirea pur si simplu, astfel ca in ... (vezi toată discuția)
Datorii catre stat,cum pot rezolva ?? monicalucan monicalucan Buna ziua ,am si eu o problema si va rog sa ma ajutati sa o rezolv Am o societate comerciala mai exact un mic magazin de cartier din 2003,sunt administrator ... (vezi toată discuția)