avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general datorii catre stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

datorii catre stat

buna ziua! va rog sa-mi dati si mie un raspuns la 2 intrebari care ma framanta de ceva vreme :
1.daca cineva are o firma cu datorii catre stat ,in urma decesului ,urmasii ii vor mosteni si datoriile?
2.ce i se poate intampla daca nu are cum sa plateasca datoriile ?ii vor lua proprietatile sau ce ?
mentionez ca persoana in cauza este asociat unic, datoriile sunt de ordinul sutelor de milioane,firma nu mai are punct d lucru si figureaza cu profit .
va multumesc pentru atentia acordata si astept cu interes rasp dvs.
Cel mai recent răspuns: anenicu 11 , utilizator 00:22, 9 Noiembrie 2008
ENASCU ANDREEA a scris:

buna ziua! va rog sa-mi dati si mie un raspuns la 2 intrebari care ma framanta de ceva vreme :
1.daca cineva are o firma cu datorii catre stat ,in urma decesului ,urmasii ii vor mosteni si datoriile?

Da. Confiscarea bunurilor.
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2008
anenicu 11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema destul de delicata,grava...doresc o solutie,va rog! dobos mihai dobos mihai am o iubita care dupa o casatorie cu un anume domn are acum ceva probleme grave cu bancile,doresc foarte mult sa o ajut ptr ca d-nul fost sot a profitat de ea ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl av_gabitza av_gabitza Buna ziua, am o situatie cel putin ciudata la prima vedere. asociat unic din srl decedeaza. 3 succesori accepta mostenirea pur si simplu, astfel ca in ... (vezi toată discuția)
Datorii catre stat,cum pot rezolva ?? monicalucan monicalucan Buna ziua ,am si eu o problema si va rog sa ma ajutati sa o rezolv Am o societate comerciala mai exact un mic magazin de cartier din 2003,sunt administrator ... (vezi toată discuția)