Salut.Recent mi-am dat demisia de la locul de munca si inca nu mi-am primit ultimii bani+ banii din zilele de concediu neluate. Stiu ca pot sa fac o plangere la itm sau sa-l dau in judecata pe angajator. Dar as vrea sa nu merg folosesc ultima varianta. Intrebarea mea este in felu urmator: Daca i fac plangere la itm si i se va dat amenda, este posibil sa-i mai fac inca o data plangere in urmatoarea luna si sa i dea alta?
Salut, as vrea sa ma lamuriti in legatura cu ceva, sunt la primul meu loc de munca si nu stiu toate lucrurile legate de zilele de concediu. Am lucrat 1 an si 6 luni si nu mi-am luat nici o zi de concediu. Iar acuma vreau sa demisionez, stiu ca trebuie sa fiu platit pentru zilele de concediu. Doar ca existau zile cand mergeam la lucru si dupa seful de spunea ca putem plecat acasa ca nu avem de lucru sau nu erau conditii de a munci. Si eram platit pentru ziua respectiva. Intrebarea mea este. Patronul poate sa-mi ia din zilele de concediu pentru zilele acelea platite? Parerea mea este ca nu pentru ca eu eram prezent la lucru doar ca nu aveam de lucru sau nu aveam conditiile necesare pentru acele zile. As vrea sa stiu si parerea voastra. Multumesc!