avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut.Recent mi-am dat demisia de la locul de munca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut.Recent mi-am dat demisia de la locul de munca si inca nu ...

Salut.Recent mi-am dat demisia de la locul de munca si inca nu mi-am primit ultimii bani+ banii din zilele de concediu neluate. Stiu ca pot sa fac o plangere la itm sau sa-l dau in judecata pe angajator. Dar as vrea sa nu merg folosesc ultima varianta. Intrebarea mea este in felu urmator: Daca i fac plangere la itm si i se va dat amenda, este posibil sa-i mai fac inca o data plangere in urmatoarea luna si sa i dea alta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:12, 7 Iunie 2023
Exista si aceasta posibilitate, de a fi sanctionat din nou contraventional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul demisiei angajatorul este obligat sa plateasca concediul de odihna neefectuat? ionelenasorina ionelenasorina Buna ziua, am fost angajata pe postul de gestionar in cadrul unei firme din 05.08.2011, iar in data de 05.05.2012 mi-am dat demisia din motive ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata pufosu76 pufosu76 Buna seara.Va scriu in calitate de angajat la unul din magazinele mari de retail din Bucuresti.Magazinul este deschis de cateva luni si deja din cate ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariul, cum il pot recupera? max11m3 max11m3 Buna seara .Am o problema cu fostul loc de munca si nu stiu ce sa fac ,daca ma puteti ajuta cu un sfat as fi recunoscator . AM lucrat timp de 3 luni la o firma ... (vezi toată discuția)