avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate MattyMarius

Activitate MattyMarius

Buna seara, am fost de curand executat silit, din cauza ca am stat girant la C.A.R. dupa cat timp o sa se ridice propirile de pe carduri si salariu, in cazul in care va platii integral suma?
Buna seara, sunt executat silit sa platesc o suma de 5800 ron la CAR ca si girant, am primit propire pe toate conturile, de 2 zile, i-au retras din salariu creditorului suma de 800 lei, intrebarea este, mi se va debloca conturile doar la sfarsitul achitarii ?
Bună ziua, cât ar putea dura o succesiune în mare parte? Soțul decedat, rămânând soția cu 2 minori și un adult
Urmează sa plătesc plata integrala a casei pe care vreau sa o cumpăr, dar succesiunea nu a fost făcută, și nu am știut, am făcut la notar doar dovada plății avansului, în cazul în care unul dintre membrii, respectiv copilului proprietarului, nu e de acord sa semneze succesiunea, cum as putea sa o scot la capăt?
Am reușit sa ii recuperez, am făcut o plângere la poliție și l-a cam speriat, cât îl va costa în continuare și a doua zi, mi-o adus banii
Da, îl cunosc, era noapte, m-am încrezut ca mi va da a doua zii, dar se pare ca m-am înșelat
Cum pot recupera banii, in cazul in care am fost inselat pentru o suma de bani contra a 2 lanturi de aur, iar presoana respectiva mi-a promis ca a doua zi vine dupa ele, dupa care am aflat de fapt ca is de tinichea.