avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, cât ar putea dura o succesiune în mare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, cât ar putea dura o succesiune în mare parte? Soțul ...

Bună ziua, cât ar putea dura o succesiune în mare parte? Soțul decedat, rămânând soția cu 2 minori și un adult
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:06, 16 Octombrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Daca succesiunea nu este complexa si actele solicitate de notar sunt obtinute repede, succesiune poate dura cateva saptamani. Daca succesiunea este complexa sau actele solicitate de notar intarzie, succesiunea poate dura si cateva luni.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

RenunȚare moȘtenire soția s-a ”trezit” cu o moștenire ... km km RENUNȚARE MOȘTENIRE Soția s-a ”trezit” cu o moștenire (casă bătrânească și terenuri, multe fără valoare prin niște ”bolovănișuri”) de pe ... (vezi toată discuția)
Continuare divort in cazul decesului uneia dintre parti cristinadarasteanu cristinadarasteanu Buna ziua, As dori sa stiu daca, in situatia in care se incepe un proces de divort cu acordul partilor iar unul dintre soti decedeaza inainte de finalizarea ... (vezi toată discuția)
Mostenire getabalanescu getabalanescu [Buna ziua, va rog frumos daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: in anul 1991 a decedat socrul meu , ramanand in urma lui sotia, sotul meu si ... (vezi toată discuția)