Sunt mentionate baza de date si clienti dar baza aceasta de date si toti clientii eu ii aveam dinainte sa ma angajez la ei, de fapt eu am venit la ei cu informatii, nu plec cu informatii noi si pot dovedii. Nu cred ca pot pune stapanire pe portofoliul meu de clienti pe care il am de 5 ani si la ei lucrez de un an.
Salut,
Am urmatoarea clauza de confidentialitate in contract:
"Prin clauza de confidentialitate partile convin ca,pe toata durata contractului individual de munca si dupa incetarea acestuia, sa nu transmita date sau informatii de care au luat cunostinta in timpul executarii contractului"...
Este valabila in cazul in care nu este trecuta perioada de confidentialitate dupa incetarea contractului ?
Si de comision oare pot sa aduc in discutie? Ca pe contract am doar salariul de 4000 dar pe card am viramentele mereu peste 6000 ale salariului. Oare se ia in calcul ?
Salut,
Lucrez pentru o companie care face rezervari la feribot, sunt pe vanzari. Sunt platit salariu fix 4000 + comision din vanzari. Un client cu termen de plata nu le-a mai platit, datorie de 36.000 euro si acum ei vor sa nu mai plateasca comisionul din vanzari si probabil taie si din salariu. Cum se gestioneaza o situatie din asta pentru ca noi angajatii nu avem nici o vina, noi facem clienti si producem profit, noi nu avem treaba cu contabilitatea si recuperarea debitelor si nici nu se da termen in baza mea sau a salariului meu. Ce sa fac ? Firma este internationala, are filiala si in Romania. Multumesc!
Buna ziua!
Am primit executare silita de la BEJ , nr dosar 492/236/2021 .
Am o datorie de la CEC din 2019, acestia au dat-o mai departe in 2021 la BEJ. Daca executarea silita a fost constatata in 2019 sau 2020, pana acum s-a prescris nu ? Faptul ca in 2021 au predat dosarul mai departe nu face posibila prelungirea celor 3 ani, nu ? Puteti verifica sa imi spuneti daca s-a prescris sau nu, va rog mult. Nu scrie nicaieri cand s-a declarat executare silita doar ca in 2021 CEC au dat mai departe dosarul cu datoria din 2019, adica in 2019 se presupune ca a fost emisa executarea silita. Multumesc mult.