avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate 2006

Activitate 2006

Buna seara. Locuiesc Intr o casa care e pe numele băiatului meu iar eu sunt tutore până la vârsta majoratului. Părinții mei au drept de habitație viajera. Ce pot face că sa apar și eu pe act că și coproprietar sau macar cu habitație viajera. Mulțumesc
Și cum le pot retrage acest drept având în vedere că fac din casa ce vor,inclusiv daune
Buna ziua. Părintii mei au făcut act de vânzare cumpărare a imobilului unde locuim pe numele fiului meu,care este minor,eu fiind tutore. Ei au dreptul de habitație viajera. Ne pot da afara din casa?
Buna ziua! Firma la care lucrez dorește să mă sancționeze pentru o greșeală. Menționez că eu nu îmi aduc aminte de incident,nu mi s au prezentat nici un fel de probe,totul se reduce la vorbe. Ei spun că îmi vor lua un procent din salariu,dar nici acest procent nu îl știu deoarece nu mi s a comunicat. Este legal acest lucru având în vedere că sunt la prima abatere?
Buna ziua. Firma la care lucrez ne obligă să ne dăm demisia deoarece se face trecerea de la o firma la alta,dar este același patron. Ei spun că nu vor face lichidarea și că zilele de concediu acumulate pe parcursul activității se vor transfera la noua firmă. Este legal?