avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Locuiesc Intr o casa care e pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Locuiesc Intr o casa care e pe numele băiatului ...

Buna seara. Locuiesc Intr o casa care e pe numele băiatului meu iar eu sunt tutore până la vârsta majoratului. Părinții mei au drept de habitație viajera. Ce pot face că sa apar și eu pe act că și coproprietar sau macar cu habitație viajera. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:54, 24 Ianuarie 2024
Nimic.
Așteptați sa decedeze părinții, sa devina fiul dvs unic proprietar, sa împlinească 18 ani și atunci, o sa va poată constitui un drept de uzufruct viager.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nud prorietar! ce optiuni sunt in situatia data? IrisCristiana IrisCristiana Buna seara! Părinții mei pensionari doresc sa cumpere un apartament pe numele fiului meu major. Dorința lor este ca eu, fiica lor si mama nepotului lor, ... (vezi toată discuția)
Vanzarep-cumparare/donatie/testament ? ContSters37976 ContSters37976 Parintii s-au despartit , au vandut ap , fiecare si-a luat partea , ca apoi sa-si cumpere cate un ap. cu o camera .Eu ( fiica) am ramas alaturi de mama , ... (vezi toată discuția)
Contract v-c pe nume copil major MoP MoP Buna ziua. Dorim sa achizitionam o casa direct pe numele copilului major. Putem face acest lucru stipuland in contract uzufruct\\/ habitat viager (nu ... (vezi toată discuția)