avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate Corne26

Activitate Corne26

Buna ziua! Am un prieten care vrea sa își deschidă firma de construcții. Că sa beneficieze de fonduri europene ce ar trebui să facă?? Care sunt cererile pe care trebuie sa le îndeplinească?? Vă mulțumesc!!
Buna seara! O problema am și eu. In data de 4.09 2023 din fata unui teren de fotbal i s-a furat trotineta electrica a băiatului meu. Am făcut o plângere la poliție la noi la comuna dar nu au rezolvat nimic cu toate că le-am spus și cine e făptașul, mie zicandu-mi copii de la teren care l-au văzut. Pe stal la 10 m sunt montate 2 camere de la primărie. Dar cei de la poliție și cei de la primărie mi-au spus că nu există înregistrări. Vreau sa merg mai departe deoarece cred că își bat joc. Am mai pățit cu o bicicletă ,și tot așa nu mi-au dat imaginile. Poliția a zis că a făcut adresa,pt a primi înregistrările,dar nimic. Va rog să mă îndrumați ce sa fac mai departe. Camerele odată ce sunt montate trebuiesc sa și funcționeze,
Da, spor de noapte 25%, am 64 ore de noapte,și este permisă activitatea în zilele de sărbătoare. Mulțumesc!

alina.bratu a scris:

sporul de noapte este 25% pentru munca prestata in intervalul orar 22-06 , cate ore de noapte aveti lucrate ? Aveti program de lucru inegal ? spor de sambata si duminica ? Lucrati intr-un sector de activitate unde este permisa activitatea in zilele de sarbatoare legala ?

Buna ziua, as vrea sa mă ajutați în calculul salariului net pe luna aprilie. Norma 144h , eu am lucrat 176, din care 20 sărbătoare legală(200%) și 12 suplimentare(175%). Salariu de încadrare fiind 3000 lei și spor de noapte 25% .mulțumesc!