avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! O problema am și eu. In data de 4.09 2023 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! O problema am și eu. In data de 4.09 2023 din fata ...

Buna seara! O problema am și eu. In data de 4.09 2023 din fata unui teren de fotbal i s-a furat trotineta electrica a băiatului meu. Am făcut o plângere la poliție la noi la comuna dar nu au rezolvat nimic cu toate că le-am spus și cine e făptașul, mie zicandu-mi copii de la teren care l-au văzut. Pe stal la 10 m sunt montate 2 camere de la primărie. Dar cei de la poliție și cei de la primărie mi-au spus că nu există înregistrări. Vreau sa merg mai departe deoarece cred că își bat joc. Am mai pățit cu o bicicletă ,și tot așa nu mi-au dat imaginile. Poliția a zis că a făcut adresa,pt a primi înregistrările,dar nimic. Va rog să mă îndrumați ce sa fac mai departe. Camerele odată ce sunt montate trebuiesc sa și funcționeze,

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere irinoaia irinoaia buna ziua! am o intrebare cu privire la camerele de supraveghere. La noi la scara s-a facut adunare generala si in care s-a propus montarea de camere de ... (vezi toată discuția)
Furt - raspunderea firmei de paza vali_cata vali_cata buna ziua, ma numesc valentin si sunt din bucuresti ,in data 26.07.2013 mi-au furat bicicleta din curtea cladiri in care lucrez ,metionez ca bicicleta a ... (vezi toată discuția)
Cine poate monitoriza camerele de supraveghere dintr-un imobil si cand se pot folosi filmarile? clau_dia2001 clau_dia2001 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de proprietari unde au fost instalate camere de supraveghere. Aceste camere au fost montate in urma cu aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)