avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate sima33

Activitate sima33

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum pot sa actionez. Sunt in proces cu fata mea( de 21 )pentru marirea pensiei alimentare. Judecatorul a hotarat marirea pensiei de la 200 lei ,la 474lei. Eu NU POT sa am un servici stabil pentru ca am avut un accident si am ramas(in urma operatiei) cu o tija metalica in mana dreapte sustinuta cu 4 suruburi .In prezent am dureri mari in mana si in coloana vertebrala.Pentru a se pune un diagnostic pentru o reinterventie chirurgicala am nevoie de mai multe investigatii medicale pe care trebuie sa le platesc dar nu dispun de banii necesari. Eu lucrez cu ziua atat cat pot unde gasesc de lucru si deabea pot sa ma sustin pe mine si pentru a plati pensia pentru fata mea m-a ajutat cat a putut familia mea. Eu vreau sa fiu corect si sa platesc pensia fetei la timp dar nu pot sa-mi permit o suma atat de mare. Poate ma ajutati sa stiu cum sa scriu in apel ca sa inteleaga judecatorul ca vreau sa platesc o suma de 300 dei pana termina fata scoala sau pana refac eu operatia la mana sa pot lucra cu mana dreapta cat se poate.Eu nu am alte acte medicale care sa ateste capacitatea mea de munca limitata, pentruca toate actele medicale costa si nu pot sa-mi permit. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu ce sa scriu in apel. Va multumesc.
Buna ziua.Am fost citat in alt oras, ca personal la interogatoriu in cazul mariri pensiei de intretinere de catre fiica mea de 20 de ani(inca este eleva).EU NU MA POT PREZENTA DATORITA DURERILOR in mana dreapta si in coloana(am o tija metalica care ar trebui schimbata pentru ca simt ca nu se poate altfel,nu pot sa-mi permit operatia deoarece nu lucrez.Ce se poate intampla daca nu ma prezint deloc ,pot face un inscris cu detali asupra starii mele de sanatate cu acte doveditoare?Daca judecatorul ma pune sa platesc pensia o suma prea mare ,oare CUM POT SA FAC RECURS?