avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Va rog sa ma ajutati pentru Pensia de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati pentru Pensia de intretinere sa inteleg cum pot sa actionez. ...

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum pot sa actionez. Sunt in proces cu fata mea( de 21 )pentru marirea pensiei alimentare. Judecatorul a hotarat marirea pensiei de la 200 lei ,la 474lei. Eu NU POT sa am un servici stabil pentru ca am avut un accident si am ramas(in urma operatiei) cu o tija metalica in mana dreapte sustinuta cu 4 suruburi .In prezent am dureri mari in mana si in coloana vertebrala.Pentru a se pune un diagnostic pentru o reinterventie chirurgicala am nevoie de mai multe investigatii medicale pe care trebuie sa le platesc dar nu dispun de banii necesari. Eu lucrez cu ziua atat cat pot unde gasesc de lucru si deabea pot sa ma sustin pe mine si pentru a plati pensia pentru fata mea m-a ajutat cat a putut familia mea. Eu vreau sa fiu corect si sa platesc pensia fetei la timp dar nu pot sa-mi permit o suma atat de mare. Poate ma ajutati sa stiu cum sa scriu in apel ca sa inteleaga judecatorul ca vreau sa platesc o suma de 300 dei pana termina fata scoala sau pana refac eu operatia la mana sa pot lucra cu mana dreapta cat se poate.Eu nu am alte acte medicale care sa ateste capacitatea mea de munca limitata, pentruca toate actele medicale costa si nu pot sa-mi permit. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu ce sa scriu in apel. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:08, 2 August 2023
Tocmai aici se complică situația dumneavoastră că n-aveți acte medicale din care să reiese că aveți pierdută la jumătate capacitatea de muncă din motive medicale.

Orice ați scrie în calea de atac, judecătorii vor judeca pe probele depuse la dosar, și nu pe vorbe.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am fost citat in alt oras, ca personal la interogatoriu ... sima33 sima33 Buna ziua.Am fost citat in alt oras, ca personal la interogatoriu in cazul mariri pensiei de intretinere de catre fiica mea de 20 de ani(inca este eleva).EU NU ... (vezi toată discuția)
Ce etape trebuie sa urmez? k1dand k1dand BUNA ZIUA. De curand am fost agresat de 2 persoane , urmarile agresiunii au fost fractura deschisa de tibie si peroneu fiind internat de urgenta si operat unde ... (vezi toată discuția)
Cas - decontare interventie medicala sorri sorri Mama mea este pensionara si a fost operata de urgenta cu fractura la picior,operatie care a necesitat niste tije si suruburi pe care le-a plati ea,pentru ca ... (vezi toată discuția)