Buna ziua.Am fost citat in alt oras, ca personal la interogatoriu in cazul mariri pensiei de intretinere de catre fiica mea de 20 de ani(inca este eleva).EU NU MA POT PREZENTA DATORITA DURERILOR in mana dreapta si in coloana(am o tija metalica care ar trebui schimbata pentru ca simt ca nu se poate altfel,nu pot sa-mi permit operatia deoarece nu lucrez.Ce se poate intampla daca nu ma prezint deloc ,pot face un inscris cu detali asupra starii mele de sanatate cu acte doveditoare?Daca judecatorul ma pune sa platesc pensia o suma prea mare ,oare CUM POT SA FAC RECURS?
Puteți transmite instanței o cerere prin care învederați problemele medicale pe care le aveți, anexând înscrisurile medicale doveditoare, și solicitați ca interogatoriul să se realizeze prin comisie rogatorie, în temeiul art. 357 Cod procedură civilă.
Pensia de întreținere va fi stabilita în funcție de veniturile realizate nu o sa fie nici mai mare și nici mai mica.Faptul ca nu va prezentati la interogatoriu nu e o tragedie ,probele hotărâtoare în stabilirea pensiei sunt în general înscrisurile,adeverință venituri,adresa ANAF etc.