avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate alexpanait

Activitate alexpanait

Răspuns la discuția Contract intre persoane fizice
Pana la urma cum ai rezolvat cu contractul intre doua persoane fizice ? Ma intereseaza si pe mine pentru ca ma aflu intr-o situatie similara.
Buna ziua,

Am o problema si daca se poate as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi. In urma cu 2-3 luni am luat legatura prin email cu o persoana din Spania pentru a ii oferi anumite servicii (web design). Persoana respectiva mi-a trimis o suma de bani, din mai multe motive personale, probleme in familie, nu am putut sa ii termin lucrarea si nici nu dispun de suma de bani pe care mi-a trimis-o pentru a ii inapoia. In momentul de fata persoana respectiva ma ameninta ca ma da in judecata pentru frauda comerciala si ca o sa ceara inapoi de 10 ori suma de bani pe care mi-a trimis-o.

I-am cerut un termen de amanare si l-am rugat sa astepte pana imi rezolv problemele pentru a putea termina lucrarea sau sa ii returnez banii dar nu vrea.

Mentionez ca am pastrat legatura numai prin email si nu avem nici un contract semnat sau o intelegere semnata de fata cu martori si un termen de livrare a serviciilor. De asemenea am pastrat legatura si l-am rugat sa ma astepte pana imi rezolv problemele, deci nu am avut intentia si nici nu am intentia sa il pacalesc sau sa ii i-au banii.

Astept un sfat sau o sugestie, de asemenea as vrea sa stiu daca poate sa ma dea in judecata si unde s-ar incadra acest proces, penal sau civil.

Va multumesc anticipat.