Am o problema si daca se poate as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi. In urma cu 2-3 luni am luat legatura prin email cu o persoana din Spania pentru a ii oferi anumite servicii (web design). Persoana respectiva mi-a trimis o suma de bani, din mai multe motive personale, probleme in familie, nu am putut sa ii termin lucrarea si nici nu dispun de suma de bani pe care mi-a trimis-o pentru a ii inapoia. In momentul de fata persoana respectiva ma ameninta ca ma da in judecata pentru frauda comerciala si ca o sa ceara inapoi de 10 ori suma de bani pe care mi-a trimis-o.
I-am cerut un termen de amanare si l-am rugat sa astepte pana imi rezolv problemele pentru a putea termina lucrarea sau sa ii returnez banii dar nu vrea.
Mentionez ca am pastrat legatura numai prin email si nu avem nici un contract semnat sau o intelegere semnata de fata cu martori si un termen de livrare a serviciilor. De asemenea am pastrat legatura si l-am rugat sa ma astepte pana imi rezolv problemele, deci nu am avut intentia si nici nu am intentia sa il pacalesc sau sa ii i-au banii.
Astept un sfat sau o sugestie, de asemenea as vrea sa stiu daca poate sa ma dea in judecata si unde s-ar incadra acest proces, penal sau civil.