avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate laurentiuburca

Activitate laurentiuburca

Buna ziua . poate presedintele unui ONG care prin programele Erasmus tin cursuri de pregatire sa isi plateasca membrii sau presedintele prin contract de drepturi de autor (ei sunt cei care tin cursuril). Care este impozitul pe care trebuie sa il dea catre stat !
Discuție Activitate ong
Buna ziua , as dorii și eu un sfat care mi-ar fi de mare ajutor in ceea ce privește un ONG.
Este vorba de doua spete :
1. Unul dintre membrii fondatori tine diverse cursuri in UE , nu este rezident al statului român. Banii intra in ONG. Poate ONGul sa îi facă contracte de prestări servicii și să plătească la stat taxele aferente către stat ?
2. Anul trecut acesta a câștigat două contracte cu primarii și Italia și banii au intrat în ONG , el la sfârșitul anului pe baza de contract de prestări servicii și-a încasat banii , acum i-am venit că trebuie să plătească sănătatea și pensiile . Din moment ce el nu beneficiază de acestea poate sa nu plătească. Este răspunzătoare asociația ?
Buna ziua , am nevoie și eu de un exemplu de proces verbal pentru înnoirea mandatului consiliului director care expira, și îmi este necesar la Banca .
De asemenea de unde pot lua Declarația privind beneficiari reali ?
Mulțumesc!!!
Buna ziua , in Ianuarie ar trebuii sa preiau presedentia unei Asociatii non-profit din Cluj. Asociatia are trei membrii din care doi se retrag .In asociatie in locul celor doi o sa intru eu si sotia . Noi locuim in Dolj si am vrea sa transferam sediul social si tot ceea ce tine de Asociatie in Dolj. Care ar fi pasii de urmat. Multumesc pentru raspuns!
Discuție Preluare ong
Buna ziua , care sunt pașii și ce costuri ar implica urmatoarea speță. Un ONG format din trei persoane membrii fondatori se vor retrage și vor intra alții trei pentru a face acel ONG sa functioneze? ONG-ul are sediu social într-un județ și va fi transferat în alt județ. O altă întrebare ar fi trebuie ajuns la notar pentru a ceda un ONG către o altă persoană?