Pentru prelungirea sediului intr-un imobil , este nevoie de semnatura vecinilor la fel ca la înființare ?
Intreb acest lucru pentru ca am o vecina deasupra imobilului meu , unde isi desfășoară firma activitatea, fiind in chirie si urmeaza sa ii expire contractul anul acesta.
In imobil se desfasoara activitate gen Birou de contabilitate + cabinet de psihologie … dna “ contabila” toata ziua pe tocuri , efectiv mi-a tocat nervii timp de 1 an de zile . Am fost sa discut cu ea , de cateva orii-am explicat ca am 2 bebelusi,chiar m-am certat cu ea la un moment dat, am facut reclamații la administratorul blocului , am chemat politia locală de 2 ori , DEGEABA .
Unde pot sa ma adresez ca sa o potolesc ? Unde sa fac reclamații?
Vreau sa ii aduc pe cap toate organele de control … Nu pot afla numele societatii , fiind acoperită de acordul GDPR … va rog indrumati-ma , pentru ca efectiv NU MAI REZIST !
Multumesc
Va rog sa ma îndrumați asupra următoarei spete :
Doresc sa cumpar un imobil scos la licitatie , am depus oferta de cumparare , data spre aprobare catre AJFP . Ulterior la 2 zile a aparut un potențial cumpărător , prieten cu lichidatoarea care a ofertat peste mine pentru acelasi bun . Acum , as dori sa stiu daca exista vreo cale legală sa aflu oferta depusa de acesta , sau exista un site anume pentru a viziona ofertele propuse pentru cumpărarea unui imobil scos la licitatie .
Lichidatoarea nu comunica deloc , nu raspunde la telefon …. Nu exista transparenta . Poate ma ajutati cei care stiu si lucreaza in domeniu . Va Multumesc
Buna ziua ,
Am urmatoarea speta : SC cumpara animale de la o societate pe plan intern , urmand sa se efectueze in aceeasi zi export direct din ferma furnizorului . Exista vreun articol care sa ma ajute ca furnizorul sa imi factureze fara TVA vanzarea animalelor , in baza Declarației vamale ? Multumesc …