avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua , Va rog sa ma îndrumați asupra ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua , Va rog sa ma îndrumați asupra următoarei spete ...

Buna ziua ,

Va rog sa ma îndrumați asupra următoarei spete :
Doresc sa cumpar un imobil scos la licitatie , am depus oferta de cumparare , data spre aprobare catre AJFP . Ulterior la 2 zile a aparut un potențial cumpărător , prieten cu lichidatoarea care a ofertat peste mine pentru acelasi bun . Acum , as dori sa stiu daca exista vreo cale legală sa aflu oferta depusa de acesta , sau exista un site anume pentru a viziona ofertele propuse pentru cumpărarea unui imobil scos la licitatie .
Lichidatoarea nu comunica deloc , nu raspunde la telefon …. Nu exista transparenta . Poate ma ajutati cei care stiu si lucreaza in domeniu . Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:43, 12 Iulie 2023
La deschiderea licitatiei,executorul anunta ofertele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare - pret adjudecat mai mic decat pretul de incepere licitatie Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Imobilul meu a fost scos la licitatie a 3-a oara la 50% din pretul de pornire al primei licitatii. ... (vezi toată discuția)
Participare licitatie bunuri executate Cartman Cartman Buna ziua, as dori sa aflu cum pot participa la o licitatie a bunurilor executate, avand in vedere ca, de la un executor cu care am discutat telefonic nu am ... (vezi toată discuția)
Cand poate creditorul sa refuze pretul oferit in cadrul licitatiei unui imobil executat silit? andreistan andreistan Buna ziua, In cadrul unei executari silite este scos la licitatie un imobil [b]evaluat la 120.000 RON[/b]. Fiind a doua licitatie, [b]pretul de pornire va ... (vezi toată discuția)