Pentru prelungirea sediului intr-un imobil , este nevoie de semnatura vecinilor la fel ca la înființare ?
Intreb acest lucru pentru ca am o vecina deasupra imobilului meu , unde isi desfășoară firma activitatea, fiind in chirie si urmeaza sa ii expire contractul anul acesta.
In imobil se desfasoara activitate gen Birou de contabilitate + cabinet de psihologie … dna “ contabila” toata ziua pe tocuri , efectiv mi-a tocat nervii timp de 1 an de zile . Am fost sa discut cu ea , de cateva orii-am explicat ca am 2 bebelusi,chiar m-am certat cu ea la un moment dat, am facut reclamații la administratorul blocului , am chemat politia locală de 2 ori , DEGEABA .
Unde pot sa ma adresez ca sa o potolesc ? Unde sa fac reclamații?
Vreau sa ii aduc pe cap toate organele de control … Nu pot afla numele societatii , fiind acoperită de acordul GDPR … va rog indrumati-ma , pentru ca efectiv NU MAI REZIST !
Multumesc
daca se respecta regimul legal de liniste ca interval orar si decibeli nu e nimic de facut. in comunitatile citadine exista niste valori de zgomot legal acceptabile. daca acestea sunt deranjante pentru dvs., singurul lucru de facut e sa va mutati.
numele societatii e public, se gaseste pe site-ul ANAF, si pe alte site-uri.
pentru prelungirea sediului e suficient contractul de inchiriere
Pentru prelungirea sediului intr-un imobil nu este nevoie de semnatura vecinilor la fel ca la înființare.
Acum orice vecina pana la o anumita vârstă poate purta încălțăminte cu tocuri cu...flecuri metalice.
Și nu uitați. Nu după mult timp și copii dumneavoastra cand vor mai creste vor deranja la rândul lor pe alti vecini.
Acord vecini pt. pfa
SpF2016
Vreau sa infiintez PFA in apartamentul proprietate personala. Am inteles ca e nevoie de acordul vecinilor cu care am pereti comuni + al asociatiei. Dar pe ... (vezi toată discuția)