Vreau sa infiintez PFA in apartamentul proprietate personala. Am inteles ca e nevoie de acordul vecinilor cu care am pereti comuni + al asociatiei. Dar pe site-ul ONRC scrie: "dacă la sediul profesional, imobil cu destinație de locuință, nu se desfășoară nicio activitate economică, persoana fizică titulară a PFA, titularul întreprinderii individuale sau membrul întreprinderii familiale care are dreptul de folosință asupra imobilului depune o declarație pe propria răspundere (detalii), sub semnătură privată, prin care atestă faptul că la sediul profesional nu desfășoară activitate economică, în acest caz nefiind necesare formalitățile prevăzute de art. 42 din Legea nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, cu modificările și completările ulterioare." (
[ link extern ] )
Eu voi desfasura activitatea in intregime la sediul clientilor. Deci pot sa scap de povara semnaturilor de la vecini? Daca as avea de-a face cu oameni normali nu m-ar deranja, dar unul din ei are un comportament execrabil si n-as vrea sa ma pun la cheremul lui.