avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social PFA

Buna seara. Este necesar acordul vecinilor pentru un sediu social daca activitatea nu se desfasoara deloc la sediu? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andreea125 , utilizator 17:02, 27 Noiembrie 2018
Buna seara.

Dacă la sediul profesional, imobil cu destinație de locuință, nu se desfășoară nicio activitate economică, persoana fizică titulară a PFA, care are dreptul de folosință asupra imobilului
va depune la ONRC o declarație pe propria răspundere , sub semnătură privată, prin care atestă faptul că la sediul profesional nu desfășoară activitate economică. In acest caz nu mai sunt necesare formalitățile prevăzute de art. 40 alin. (1) din Legea nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, cu modificările și completările ulterioare.
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2018
Raluca Iliescu, Avocat
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pt. pfa SpF2016 SpF2016 Vreau sa infiintez PFA in apartamentul proprietate personala. Am inteles ca e nevoie de acordul vecinilor cu care am pereti comuni + al asociatiei. Dar pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii / srl-d Florentin01 Florentin01 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie tot ce cuprinde PFA / II / SRL-D si ce ar fi mai bine pentru un tanar antreprenor si care sunt taxele pentru toate ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu pfa traducator autorizat trencin trencin Buna ziua, Sunt PFA traducator autorizat si am avut domiciliu in Alba Iulia. Ce pasi trebuie sa fac pentru ca ma mut in Cluj-Napoca. Multumesc (vezi toată discuția)