avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare domiciliu PFA traducator autorizat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare domiciliu PFA traducator autorizat

Buna ziua,
Sunt PFA traducator autorizat si am avut domiciliu in Alba Iulia.
Ce pasi trebuie sa fac pentru ca ma mut in Cluj-Napoca.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:59, 4 Noiembrie 2023
Pe site-ul ONRC gasiti informatiile necesare:

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor privind persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

1) Schimbare sediu profesional:

Cererea de înregistrare, bifată în dreptul modificării dorite - formular - detalii;
Declaraţia-tip pe propria răspundere cu privire la îndeplinirea condițiilor de funcționare/desfășurare a activității pentru sediul profesional și/sau sedii secundare sau, după caz, la terți - formular - detalii;
Dovada care atestă dreptul de folosință asupra sediului profesional - detalii;
Dacă este cazul:
avizul privind schimbarea destinaţiei imobilelor colective cu regim de locuinţă, prevăzut de Legea nr. 196/2018 (completat pe formular-tip, original) - detalii;
dovada privind împuternicirea persoanei desemnate să îndeplinească formalitățile legale (original) - detalii.
Daca sunteti autorizat de Ministerul justitiei trebuie notificat la minister si anexat document care atesta schimbarea de domiciliu.
traducatorii autorizati functioneaza pe langa Curtile de Apel. Daca e aceeasi Curte, notificati schimbarea datelor de contact. Contrar, trebuie sa va transferati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru schimbarea numelui de pfa Joanname10 Joanname10 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru schimbarea numelui de PFA (dupa casatorie ) pentru a le depune la Registrul Comertului ? (vezi toată discuția)
Coduri caen 9001 si 8552 - diploma de liceu elemusic elemusic Salut. Doresc sa imi infiintez PFA, folosind codurile CAEN 9001 (Activitati de interpretare artistica) si 8552 (Invatamant in domeniul cultural - lectii pian, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere intreprindere individuala miha_yt miha_yt ce acte sunt necesare si unde trebuie sa ma adresez pentru a mi deschide o intreprindere individuala florarie? (vezi toată discuția)