avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa Sediu social
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa Sediu social

Buna ziua!
Doresc sa infiintez un PFA. Sediul social pe care vreau sa-l infiintez este propria casa. Nu sunt proprietar, proprietarul fiind tatal meu. Ce act trebuie sa aduc la ONRC pentru a putea folosi acest spatiu pentru sediu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Horea56 , utilizator 20:41, 10 Februarie 2018
Buna ziua,
Incheiati un contract de comodat cu proprietarul. Aveti nevoie de acordul vecinilor stg-dreapta, sus-jos si semnatura admin Asociatiei de proprietari.
Va multumesc! Dar in cazul in care activitatea economica nu se desfasoara in incinta sediului social, mai e obligatorie strangerea de semnaturi de la vecini?
Va multumesc! Dar in cazul in care activitatea economica nu se desfasoara in incinta sediului social, mai e obligatorie strangerea de semnaturi de la vecini?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare taxa pentru acord asociatie proprietari - sediu profesional pfa mihaelabucataru15 mihaelabucataru15 Buna ziua, In vederea stabilirii sediului profesional al unei persoane fizice autorizate am nevoie de un acord semnat de vecinii apartamentului in care va ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii pe cale electronica - sediu kutez kutez Stimati forumisti, ingaduiti-mi sa apelez la domniile voastre cu urmatoarea problema. [b]Contextul intai:[/b] [+] Vreau sa-mi fac PFA (servicii pe care ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa andreea125 andreea125 Buna seara. Este necesar acordul vecinilor pentru un sediu social daca activitatea nu se desfasoara deloc la sediu? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)