avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate TeonaM

Activitate TeonaM

Da. A primit certificatul.

adriandimitriu a scris:

fratele a acceptat mostenirea (a primit certificat de mostenitor)? il executati silit

Bună ziua!

Cum procedez în cazul în care am plătit toate actele necesare pentru succesiune, inclusiv succesiunea dar, fratele nu dorește să plătească partea lui? Cum se procedează pentru a recupera banii?
Va mulțumesc!
Bună ziua!
Mă puteți ajuta cu o informație privind actele necesare pentru obținerea titlului de proprietate de la primărie, după obținerea certificatului de Moștenitor?
Va mulțumesc!
Bună ziua!

În urma decesului ambilor părinți a urmat succesiunea. Plata a fost suportată doar de unul dintre frați. Menționez faptul că este vorba de 2 moștenitori.
Cum poate recupera banii fratele care a suportat cheltuielile în cazul în care celălalt nu dorește să achite din diferite motive nejustificate? Ce pași sunt de urmat?

Vă mulțumesc!
Bună ziua!
Prin documentele bunicilor decedați am găsit certificate de acționar din anii ‘90. La ce folosesc acestea?
Va mulțumesc!
Bună ziua!
Martorii la o viitoare succesiune trebuie să fie din afara familiei?
Vă mulțumesc!
Bună ziua!
În urmă cu putin timp au decedat ambii părinți, urmează să se demareze succesiunea.
Momentan locuiesc în apartamentul fratelui.
Întrebare: mă pot muta între timp la casa părintească unde de altfel am și domiciliul, până la efectuarea succesiunii? Este legal?

Va mulțumesc!