avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum procedez în cazul în care am plătit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum procedez în cazul în care am plătit toate ...

Bună ziua!

Cum procedez în cazul în care am plătit toate actele necesare pentru succesiune, inclusiv succesiunea dar, fratele nu dorește să plătească partea lui? Cum se procedează pentru a recupera banii?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:41, 2 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacs aveți dovada ca plata a fost achitata doar de dvs transfer bancar,chitanță pe numele dvs atunci îl.puteti da în judecata...
fratele a acceptat mostenirea (a primit certificat de mostenitor)? il executati silit
Da. A primit certificatul.

adriandimitriu a scris:

fratele a acceptat mostenirea (a primit certificat de mostenitor)? il executati silit

eu nu cred ca il puteti executa silit ca nu aveti un titlu executoriu, asa ca va trebui sa il dati in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire doru533 doru533 As dori sa stiu daca o data obtinut certificatul de mostenitor acesta devine automat si titlu de proprietate?Poate fi folosit la angajarea unei garantii ... (vezi toată discuția)
Se poate începe o executare silită împotriva moștenitorilor unui debitor dacă aceștia nu dețin titluri de proprietate? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am primit de curand, o somatie de plata de la primarie pentru achitarea impozitului datorat pentru un imobil detinut de catre bunicii mei, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un frate de-al meu a facut un angajament de plata ... Mary-Mar Mary-Mar Buna ziua, Un frate de-al meu a facut un angajament de plata cu cei de la Kruk, in urma unui imprumut de la BCR pe care nu a reusit sa-l plateasca. In urma cu ... (vezi toată discuția)