Buna ziua,
Va rog dați- mi o îndrumare în legătură cu Contractul educațional, am mai multe nelămuriri. Dna dirignta, cât și directoarea sunt iritate că nu l-am semnat. Au dat un singur exemplar, " voi avea copie" mi s- a zis, pe când scrie clar la sfârșit ...două exemplare in original, ....
Se cere semnătura copilului, fiind minor, ajunge semnătura mea, el nu e ținut să semneze ceva, ce nici nu înțelege( și eu am dificultate de multe ori, sa înțeleg exact).
In Alianța Părinților a fost prelucrat acest contract, au zis că nu mai e valabil, iar săptămâna aceasta copilul iar a adus- o la semnat.
Va rog, știu că exista niste legi, sau orice alta informație legat de acest contract educațional, iar eu nu doresc semnarea acestuia. Totodată am dreptul să-mi apăr copilul, și să pot face referiment chiar și în scris către școală. Orice contract se negociază, dar ele nu vor să accepte acest lucru. Am refuzat să semnez, că nu semnez.
Mulțumesc. Cu stima
Buna ziua, va rog frumos, am și eu o întrebare :
Din ianuarie anul acesta, 2023, pe consumul lunar la plata, avem o taxa de 11.74 ron- impozit ANAF...la întrebarea mea, mi s- a comunicat că noi locatarii, trebuie să plătim din anul acesta impozitul salarial al administrației condominiale. Am fost in mai multe cartiere, blocuri, și nimeni nu știe de așa ceva. Am întrebat la Președintele administratorilor de Asociație , și a răspuns că el nu știe de așa ceva, nu exista așa ceva. Am depus cerere către asociația noastră, sa mi se explice, nu am primit răspuns. Știe cineva acumva, de ce să plătim impozitul ANAF după salariile lor?
Cu stima