avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate ana_bela

Activitate ana_bela

Nimeni nu are vreun sfat?:(
Un SA listat la bursa pana in 2009 a primit o somatie de plata de la CNVM prin care se cere achitarea taxei de mentinere pentru anul 2008 si 2009. Pentru anul 2008 taxa a fost achitata, iar in 3 martie 2009 firma a fost delistata.
Intrebarea mea este: E normal/legal ca pentru un trimestru din 2009 sa se ceara taxa de mentinere a valorilor mobiliare pentru un an intreg?
Răspuns la discuția acordul tatalui
Multumesc mult pentru raspuns!
Răspuns la discuția acordul tatalui
Si inca o intrebare. Puteti sa-mi spuneti si temeiul juridic? M-ar ajuta enorm. Multumesc.
Răspuns la discuția acordul tatalui
Da, chiar asa, daca tatal este un paranoic. Astfel copilul nu poate avea nici macar vacanta!
Răspuns la discuția acordul tatalui
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Discuție acordul tatalui
In cazul in care divortul a ramas definitiv si minorul a fost incredintat mamei, aceasta poate iesi din tara cu copilul fara acordul tatalui, de exemplu intr-o excursie?
Va multumesc.
totusi, este cineva aici suficient de "bun" sa stie sa imi raspunda, sa imi dea vreo lege, ceva? va rog...
exact aici e problema. si noi spunem la fel, trebuie facuta lucrarea de reparatie de ei, dar de la A la Z. ideea e ca teava nu e sparta rau, doar fisurata, creeaza neplaceri doar pentru societatea noastra deocamdata, prin carosabilul mereu umed, cu balti pe margini.
Directorul societatii in cauzazice ca noi trebuie sa ne asumam si obligatiile aferente, adica repararea carosabilului, in urma achizitionarii firmei de la fostul FPS. Ce sa ii raspundem? de aia am pus mesajul aici, poate gasim ceva din legislatie sa ne ajute in acest sens
am o problema cu firma care se ocupa de furnizarea apei in oras. si anume, aceasta societate are o conducta magistrala care trece prin curtea societatii noastre. aceasta conducta este fisurata si am solicitat repararea ei. mi s-a explicat ca se va face, adica se va sapa, repara conducta, respectiv tasa pamintul de deasupra, dar betonarea curtii va trebui facuta de catre noi. este normal acest lucru? de ce este betonarea in sarcina noastra?? nu ar trebui ei sa repare totul, inclusiv curtea, din moment ce teava este a lor? ma poate ajuta vreo lege sa ii oblig pe ei sa faca lucrarea complet?
precizez ca suntem un S.A., privatizati 100 % din anul 2005.
multumesc anticipat!