avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Somatie de plata pentru taxa mentinere CNVM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Somatie de plata pentru taxa mentinere CNVM

Un SA listat la bursa pana in 2009 a primit o somatie de plata de la CNVM prin care se cere achitarea taxei de mentinere pentru anul 2008 si 2009. Pentru anul 2008 taxa a fost achitata, iar in 3 martie 2009 firma a fost delistata.
Intrebarea mea este: E normal/legal ca pentru un trimestru din 2009 sa se ceara taxa de mentinere a valorilor mobiliare pentru un an intreg?
Cel mai recent răspuns: ana_bela , utilizator 10:04, 16 Noiembrie 2011
Nimeni nu are vreun sfat?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc o informatie despre arhiva unei foste intreprinderi  alexalex alexalex va rog sa-mi spuneti si mie unde se afla arhivele angajatilor de la fosta IPRS Baneasa ulterior Beta S.A deoarece imi trebuie o adeverinta pentru pensie (vezi toată discuția)
C.n.v.m. ELLABV ELLABV - Un S.A. - care nu a depus registrul actionarilor la nici o societate de tine aceste registre , a fost suspendata de la tranzactionare. Din 2006 C.N.V.M. - a ... (vezi toată discuția)
Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)