avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate doresc o informatie despre arhiva unei foste ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

doresc o informatie despre arhiva unei foste intreprinderi

va rog sa-mi spuneti si mie unde se afla arhivele angajatilor de la fosta IPRS Baneasa ulterior Beta S.A deoarece imi trebuie o adeverinta pentru pensie
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 19:01, 3 Februarie 2011
IPRS avea sediul în Strada Erou Iancu Nicolae nr.32. Se pare că începând din 1991 a avut denumirea "Băneasa S.A." (CUI 481958), fiind listată și la Bursa de Valori București cu simbolul BANE . În anul 2007 s-a început procedura de insolvență, firma fiind delistată de la bursă în anul 2008, odată cu începerea procedurii de faliment, care a fost finalizată în anul 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni la o societate aflata in insolventa myryam myryam buna ziua,am o intrebare parintii mei au actiuni la sc agromec sapoca si firma a trecut in insolventa acum cativa ani,intrebarea mea este: ce pot face parintii ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare pentru femei, activitate in grupa i de munca echivalata conditiilor speciale caty61 caty61 Buna ziua Sunt nascuta pe 14 iunie 1961, am lucrat in perioada 1979-1980 la IPRS Baneasa, apoi la CFR Marfa dupa cum urmeaza: In perioada ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)