avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general actiuni la o societate aflata in insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

actiuni la o societate aflata in insolventa

buna ziua,am o intrebare parintii mei au actiuni la sc agromec sapoca si firma a trecut in insolventa acum cativa ani,intrebarea mea este: ce pot face parintii mei cu acete actiuni?le pot vinde si unde?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:15, 1 Decembrie 2010
Daca firma este in faliment (adica - cum spuneti dv. in insolventa) ma indoiesc ca ar gasi pe cineva dornic sa le cumpere. Este posibil chiar ca firma sa nu mai existe.
Iata ceea ce am gasit pe site-ul M.F.

AGENTUL ECONOMIC CU CODUL UNIC DE IDENTIFICARE 1181169

Denumire platitor: AGROMEC S.A.
Adresa: Com. SAPOCA null Sapoca
Judetul: BUZÃU
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J10 /753 /1991
Act autorizare: -
Codul postal: -
Telefon: 528323
Fax: -

Stare societate: DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 17 December 2008

Observatii privind societatea comerciala: -
Data inregistrarii ultimei declaratii: (*) 16 December 2008
Data ultimei prelucrari: (**) 18 December 2008

Societatea nu mai figureaza ca fiind listata la bursa...si asa cum a spus si colegul meu,mai sus,nu cred ca este interesat cineva de achizitia acestor actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire asociat din societate pe actiuni elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez la o societate pe actiuni, in care sunt doi asociati. Unul dintre asociati (care ... (vezi toată discuția)
Faliment societate???!!! disturbia disturbia buna, am infiintat o firma in 2003....s-a lucrat pe ea pana in 2005, s-au depus toate actele ecesera bilant, balante etc.. am plecat din tara din 2006 si am ... (vezi toată discuția)
Cumparare parti sociale de catre un s.a. rya78 rya78 :(:-/ Revin in legatura cu intrebarea.... Am rugamintea sa ma indrumati unde sa ma uit mai exact..poate parea usor pentru unii, dar nu stiu exact unde sa ... (vezi toată discuția)