avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale faliment societate???!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

faliment societate???!!!

buna,
am infiintat o firma in 2003....s-a lucrat pe ea pana in 2005, s-au depus toate actele ecesera bilant, balante etc..
am plecat din tara din 2006 si am revenit in 2009. in acst timp nu s-a mai lucrat pe firma, dar nici nu s-a depus niciun act.firma nu are niciun bun.
imi poate spune cineva ce ar trb sa fac si care e situatia cu societatea dupa atatia ani???

Cel mai recent răspuns: disturbia , utilizator 02:24, 10 Aprilie 2009
Verificati pe www.onrc.ro situatia firmei. Este posibil ca ONRc sa fi promovat o actiune pentru dizolvarea societatii pentru nedepunerea bilantului contabil . Exista posibilitatea ca firma sa fie radiata.
multumesc ptr rasp. o sa caut.
si cu datoriile catre stat pe care nu le-a platit nimeni ce se intampla??dispar si ele??;)
nu am gasit pe site-ul respectiv...de fapt am gasit ceva dar imi cerea sa-mi fac cont si sa platesc ..

am intrat pe site-ul ministerului de finante si acolo a avut surpriza sa scrie :
Data inregistrarii ultimei declaratii: 12 March 2008
Data ultimei prelucrari: 13 March 2008

lucru imposibil, ca nu avea cine sa depuna asa ceva, contabil sa faca actele nu....deci cum e posibil??
tot pe site ultimul bilant aparea in 2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Incepera activitatii unei firme... vsadovici vsadovici buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. este vorba de o SC....SRL, infiintata in iunie 2008, care are Certificat Constatator de la ORC, precum ca ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)