avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate Constantin_81

Activitate Constantin_81

Buna ziua.

Ma numesc Ciulin Bobi Constantin, student in anul 3 la facultatea de Drept Spiru Haret Constanta.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la o situatie dificila cu care ma confrunt.

Am fost arestat in perioada 19.11.2019 fiind eliberat conditionat in data de 19.03.2022 pentru o pedeapsa de 4 ani.

Doresc sa lucrez sofer de ride-sharing, am achizitionat si o masina in acest sens insa am intampinat o problema.

Ordonanta de urgenta 49/2019 cuprinde un set de articole care trebuiesc indeplinite de soferii care doresc sa obtina aceasta autorizatie,

In cazierul meu apare aceasta infractiune, fiind incalcate 5 articole, anume art. 250, art. 360, art. 311, art. 313 si art. 314 si am trimis mail catre directia ARR pentru a stabili daca pot obtine aceasta autorizatie.

Am primit raspuns ca nu indeplinesc cerintele art. 49 lit.d si nu stiu ce sa fac.

Va rog sa imi spuneti daca exista totusi vreo posibilitate pentru mine ca totusi sa pot profesa aceasta meserie.

Va multumesc.
Răspuns la discuția Cand intervine reabilitarea?
Multumesc. Aveam aceasta nelamurire. Credeam ca incepe de la data finalizarii pedepsei. Insa acum este clar.
O zi minunata va doresc.
Buna seara.

Am o nelamurire si impreuna cu amabilitatea dumneavoastra voi afla si eu raspunsul la intrebarea cu care ma confrunt.

Am fost inchis in penitenciar din data de 01.11.2019 pana in 19.03.2022 cand am fost eliberat conditionat pentru o pedeapsa de 4 ani.

Va rog sa imi spuneti cand intervine reabilitarea in cazul meu?

Multumesc. O seara buna va urez.