avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand intervine reabilitarea?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand intervine reabilitarea?

Buna seara.

Am o nelamurire si impreuna cu amabilitatea dumneavoastra voi afla si eu raspunsul la intrebarea cu care ma confrunt.

Am fost inchis in penitenciar din data de 01.11.2019 pana in 19.03.2022 cand am fost eliberat conditionat pentru o pedeapsa de 4 ani.

Va rog sa imi spuneti cand intervine reabilitarea in cazul meu?

Multumesc. O seara buna va urez.

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca: cand se poate invoca??? mihai.vlasie mihai.vlasie buna ziua. am navigat putin pe acest forum si, pentru inceput, as vrea sa va felicit pentru ceea ce faceti aici. apoi, vreau sa va adresez o intrebare ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)