Bună ziua! Va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația urmatoare: contractul de munca full time s a modificat în contract de munca part time ( tot pe nedeterminat, doar ca alți bani respectiv alt timp de munca). În situația în care sunt concediat din motive ce nu tin de angajat, am același drepturi ca și un angajat full time? Respectiv : postul în firma e blocat, și când se va elibera în curs de 9 luni sa fiu notificat, dreptul la șomaj ( în situația în care eu voi avea un job full time respectiv alt job în paralel cu part time ul) ? Firma unde am part time ul sau cealaltă unde am full time trebuie cumva anunțate? ( PROGRAMELE DE MUNCA NU SE SUPRAPUN). VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Buna ziua! Va rog sa mi spuneti ce drepturi am ca si angajat in situatia urmatoare: lucrez in cadrul unei companii private. Sunt angajat mai exact in cadrul unui proiect european care s-a terminat. Contractul a fost realizat pe, perioada nedeterminata cu ocazia acestui proiect. Conducerea firmei m-a notificat ca numai ma poate plati pentru ca proiectul s-a terminat si ar trebui sa plec.
Intrebarile mele sunt:
1. Fiind angajat pe, perioada nedeterminata in cadrul proiectului, cand proiectul atinge data de finalizare ce drepturi am ? Sunt angajat practic in cadrul firmei sau in cadrul proiectului? In contract specifica clar... cu ocazia demararii proiectului x se angajeaza persoana y pe perioada nedeterminata.
2.De ce nu am fost angajat pe o perioada determinata (cat dureaza proiectul) daca se pune problema sa plec ca numai sunt fonduri deoarece proiectul este finalizat ? Va multumesc anticipat!