Buna ziua! Va rog sa mi spuneti ce drepturi am ca si angajat in situatia urmatoare: lucrez in cadrul unei companii private. Sunt angajat mai exact in cadrul unui proiect european care s-a terminat. Contractul a fost realizat pe, perioada nedeterminata cu ocazia acestui proiect. Conducerea firmei m-a notificat ca numai ma poate plati pentru ca proiectul s-a terminat si ar trebui sa plec.
Intrebarile mele sunt:
1. Fiind angajat pe, perioada nedeterminata in cadrul proiectului, cand proiectul atinge data de finalizare ce drepturi am ? Sunt angajat practic in cadrul firmei sau in cadrul proiectului? In contract specifica clar... cu ocazia demararii proiectului x se angajeaza persoana y pe perioada nedeterminata.
2.De ce nu am fost angajat pe o perioada determinata (cat dureaza proiectul) daca se pune problema sa plec ca numai sunt fonduri deoarece proiectul este finalizat ? Va multumesc anticipat!
1. Fiind angajat pe, perioada nedeterminata in cadrul proiectului, cand proiectul atinge data de finalizare ce drepturi am ? Sunt angajat practic in cadrul firmei sau in cadrul proiectului? In contract specifica clar... cu ocazia demararii proiectului x se angajeaza persoana y pe perioada nedeterminata.
Din ce postati sunteti angajat in cadrul societatii cu ocazia demararii proeictului. Nu scrie pe durata proiectului.
2.De ce nu am fost angajat pe o perioada determinata (cat dureaza proiectul) daca se pune problema sa plec ca numai sunt fonduri deoarece proiectul este finalizat ? Va multumesc anticipat!
Este poate o eroare a anagajtorului ..lipsa posibilitatilor financiare este un motiv de concediere individuala .
Demisie
lillyian20
Buna, doresc sa ma ajutati cu un raspuns la situatia in care ma aflu: Sunt la angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la lucrarea X la o firma ... (vezi toată discuția)