avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa mi spuneti ce drepturi am ca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa mi spuneti ce drepturi am ca si angajat ...

Buna ziua! Va rog sa mi spuneti ce drepturi am ca si angajat in situatia urmatoare: lucrez in cadrul unei companii private. Sunt angajat mai exact in cadrul unui proiect european care s-a terminat. Contractul a fost realizat pe, perioada nedeterminata cu ocazia acestui proiect. Conducerea firmei m-a notificat ca numai ma poate plati pentru ca proiectul s-a terminat si ar trebui sa plec.
Intrebarile mele sunt:
1. Fiind angajat pe, perioada nedeterminata in cadrul proiectului, cand proiectul atinge data de finalizare ce drepturi am ? Sunt angajat practic in cadrul firmei sau in cadrul proiectului? In contract specifica clar... cu ocazia demararii proiectului x se angajeaza persoana y pe perioada nedeterminata.
2.De ce nu am fost angajat pe o perioada determinata (cat dureaza proiectul) daca se pune problema sa plec ca numai sunt fonduri deoarece proiectul este finalizat ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 12 Iunie 2023
1. Fiind angajat pe, perioada nedeterminata in cadrul proiectului, cand proiectul atinge data de finalizare ce drepturi am ? Sunt angajat practic in cadrul firmei sau in cadrul proiectului? In contract specifica clar... cu ocazia demararii proiectului x se angajeaza persoana y pe perioada nedeterminata.

Din ce postati sunteti angajat in cadrul societatii cu ocazia demararii proeictului. Nu scrie pe durata proiectului.

2.De ce nu am fost angajat pe o perioada determinata (cat dureaza proiectul) daca se pune problema sa plec ca numai sunt fonduri deoarece proiectul este finalizat ? Va multumesc anticipat!

Este poate o eroare a anagajtorului ..lipsa posibilitatilor financiare este un motiv de concediere individuala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi platit pensionar militar pe un proiect fonduri europene ? Danutz33m Danutz33m Buna ziua! Vă rog să mă ajutaţi cu o opinie avizată Speţă: pensionar militar cu pensie partial anticipata angajat pe un proiect european POS DRU la o ... (vezi toată discuția)
Demisie lillyian20 lillyian20 Buna, doresc sa ma ajutati cu un raspuns la situatia in care ma aflu: Sunt la angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la lucrarea X la o firma ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la contract de munca pe o perioada nedeterminata la determinata still still As avea o intrebare.... pana acum am avut contractele de munca pe o perioada nedeterminata si am dori sa trecem la perioada determinata, este posibila aceasta ... (vezi toată discuția)