Buna, doresc sa ma ajutati cu un raspuns la situatia in care ma aflu: Sunt la angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la lucrarea X la o firma de constructii ca si manager de proiect. Acum in 15.06.2016 am avut receptia finala la terminarea lucrarilor, lucrare finalizata in termen fara penalitati, etc. In perioada 15.06.2016-data prezenta in cadrul firmei a avut loc o mica schimbare de persoane de conducere incepand de la administratori pana la directori tehnici. Problema consta ca in momentul de fata sunt la o alata lucrare "Y" fara decizie de mutare, fara detasare. In conditiile acestea in care au avut loc schimbarile de personal cu factor major de decizie nu s-au primit nici obligatiiile salariale, nici diurne,nici tichete.
Intrebarea mea este cum pot sa fac sa inchei colaborarea cu prezenta firma atata timp cat mai 9+14zile de concediu de odihna( neefectuate aferent anului 2015 si cele 6 luni ale prezentului an) ca la "dictatura si haosul" creat nu stiu daca rezist din punct de vedere psihic cu noua conducere 45 de zile lucratoare perioada de preaviz in caz de demisie. Multumesc!
Nu aveti ce sa faceti decat sa respectati termenul de preaviz, in caz contrat contractul putand fi desfacut disciplinar.
Trebuie sa primiti bani pentru zilele de CO neefectuate.