avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... poate fi platit pensionar militar pe un proiect ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

poate fi platit pensionar militar pe un proiect fonduri europene ?

Buna ziua! Vă rog să mă ajutaţi cu o opinie avizată
Speţă:
pensionar militar cu pensie partial anticipata angajat pe un proiect european POS DRU la o asociatie (ONG) avand experienta intr-o primarie de unde am fost nevoit s plec (cumulard)....
Solicitantul titular al proeictului este un Inspectorat Scolar Judetean, Proiectul este realizat in parteneriat cu ONG !
Deci toate obligatiile la stat sunt platite de aceea entitate juridica care este ONG-ul !
Mi s- aspus ca se aplică şi in acest cat legea nr.330/2009 (in ceea ce priveste cumularzii)?
Cu deosebit respect !
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:22, 1 Mai 2011
Nu conteaza cine este angajatorul, nici faptul ca este un proiect POSDRU(adica veti fi angajat pe o perioada determinata-perioada de implementare a proiectului).
Persoanelor care beneficiaza de pensie anticipata si care se angajeaza li se sisteaza pensia.
Asa incat , daca doriti sa va angajati pe perioada determinata in cadrul acelui proiect,trebuie ca pe perioada angajarii sa solicitati suspendarea platii pensiei anticipate partiale.
Reluarea platii pensiei se face pe baza de cerere la care se anexeaza si adresa de incetare a activitatii.

Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
ursuletroz, utilizator
pana pe 31 ianuarie aveati dreptul cf legii 164,iar incepand cu 01 01 2011 cf l119,pensile militare au devenit pensii pt limita de varsta indeplinind toate conditiile,deci aveti dreptul sa va angajati
Buna ziua,

M-ar interesa acest subiect si as vrea, daca se poate, sa dati un raspuns exact in ceea ce priveste posibilitatea ca un penisonar militar sa poata fi angajat in cadrul unui proiect pe fse. Daca este posibil, as dori sa precizati si prevederile legale care trebuie avute in vedere.

Va multumesc!
pierdeti pensia anticipata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu timp partial tigruta123 tigruta123 Buna ziua, Sunt angajata in cadrul unui institut de cercetare - institutie publica (unitate bugetara) cu CIM norma intreaga pe perioada nederminata. In ... (vezi toată discuția)
Raporturi de munca intr-un proiect pos dru atnat atnat Suntem o unitate scolara si am obtinut finantarea unei Cereri, in cadrul Axei 2, DMI2.2. Echipa de implemantare este formata din : manager, asistent manager, ... (vezi toată discuția)
Total ore de lucru pe saptamana mawpfa mawpfa Buna ziua, Am o nelamurire in privinta orelor totale de lucru pe saptamana. Am 3 contracte de munca la angajatori diferiti. Stiu ca sunt permise acum 60 ... (vezi toată discuția)