Legea 263/2010. Am fost apelat de instituția bancară și de asigurări care se ocupă de pilonul 2 de pensii unde am fost repartizat în mod obligatoriu și unde am cotizat în mod obligatoriu sau cel puțin așa cred. Mi sa spus să aduc acte legalizate cum ar fi certificatul de încadrare în grad de handicap sau/și decizia de la casa de pensii pentru pensie de handicap pentru a mi se aproba retragerea activelor lucru cu care sunt de acord și se pare că și legea 263/2010 sunt totuși speriat de actele care mi secer cerere formular tipizat, acte legalizate; oare nu poate fi vorba de o fraudă pentru a intra în posesia actelor medicale ce-mi aparțin.
Dacă poți dovedi că ești supravegheat video și audio fără consimțământul tău și fără să fii notificat de vreo instituție a statului român , dacă nu reprezinți un pericol pentru societate dar ai făcut în trecut afirmații că ai putea fi sau că ai o atitudine imorală , probleme de ce ține mai mult de moravuri ; ce riscă cei care fac supravegherea dpdv legal?
Există precedent despre o persoana care se autoacuză si obține o pedeapsă cu sau fără executare și dacă există acea persoană poate fi incriminată din nou pentru aceleași fapte conform legii