avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 263/2010. Am fost apelat de instituția bancară ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 263/2010. Am fost apelat de instituția bancară și de ...

Legea 263/2010. Am fost apelat de instituția bancară și de asigurări care se ocupă de pilonul 2 de pensii unde am fost repartizat în mod obligatoriu și unde am cotizat în mod obligatoriu sau cel puțin așa cred. Mi sa spus să aduc acte legalizate cum ar fi certificatul de încadrare în grad de handicap sau/și decizia de la casa de pensii pentru pensie de handicap pentru a mi se aproba retragerea activelor lucru cu care sunt de acord și se pare că și legea 263/2010 sunt totuși speriat de actele care mi secer cerere formular tipizat, acte legalizate; oare nu poate fi vorba de o fraudă pentru a intra în posesia actelor medicale ce-mi aparțin.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 09:06, 24 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Nu poate fi tentativă de fraudă, dați-le liniștit ce vă cer.

Sănătate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ContSters141851 ContSters141851 Buna ziua! Cu diagnosticul ''schizofrenie paranoida''poti iesi la pensie de invaliditate indiferent de stgiul de cotizare?Din cate am citit eu in legea ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinere adeverinta de vechime topmasaj topmasaj buna ziua! ma incadrez la prevederile art 49 din legea pensiilor, persoana cu handicap grav care se poate pensiona daca a realizat o treime din stagiul de ... (vezi toată discuția)