avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate Lațcu

Activitate Lațcu

Va mulțumesc mult! Având în vedere, că eu sunt directorul școlii, decizia va fi data de consiliul de administrație al școlii sau de către Inspectoratul Școlar care este organul superior?!

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie decizia de incetare a c.i.m.

Buna ziua!
Pentru înscrierea la pensie anticipată parțial, dovada încetării calităţii de asigurat este de fapt extrasul din REVISAL din care se vede încetarea contractului de muncă sau trebuie o adeverința anume eliberată de angajator?!
Mulțumesc anticipat!
Este posibil transferul de la o școala la alta, pe un post vacant in cazul personalului didactic auxiliar, respectiv transferul unei contabile pe postul de secretară, în vederea apropierii de domiciliu?
Stiu că este aplicabila L153/2017, dar la art.32, alin3- se precizeaza ca sunt in vigoare ordinele specifice, iar pentru învățământ este Ordinul 3375/2015, care permitea transferul de pe o funcție de execuție pe altă funcție de execuție. Eu consider, ca este posibil, însă aș fi dorit opinia dvs avizată.
Întreb, deoarece mi s-a spus, ca transferul nu se poate face decât pe funcții similare/echivalente .