avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Pentru înscrierea la pensie anticipată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Pentru înscrierea la pensie anticipată parțial, ...

Buna ziua!
Pentru înscrierea la pensie anticipată parțial, dovada încetării calităţii de asigurat este de fapt extrasul din REVISAL din care se vede încetarea contractului de muncă sau trebuie o adeverința anume eliberată de angajator?!
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 27 Iunie 2023
Va trebuie decizia de incetare a c.i.m.
Va mulțumesc mult! Având în vedere, că eu sunt directorul școlii, decizia va fi data de consiliul de administrație al școlii sau de către Inspectoratul Școlar care este organul superior?!

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie decizia de incetare a c.i.m.

Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2023
Lațcu, utilizator
De cel care v-a semnat c.i.m....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare ... milucrocodilu milucrocodilu Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare sociala, dar printre actele necesare la dosar se cere si dovada încetării calității de ... (vezi toată discuția)
Continuare activitate dupa pensionare nicolaelena08 nicolaelena08 In 8 ianuarie 2015 , implinesc 60 ani, ma pensionez(femeie).,in invatamant , cadru auxiliar(laborant).Pot ramane sa lucrez in continuare ?pe mine m-au pus ... (vezi toată discuția)
Nou contract la data pensionari ContSters13909 ContSters13909 Sunt administrator la o asociatie si in sept indeplinesc varsta de pensionare. Cnf art 56 d din codul mci CIM inceteaza de drept. Cum se procedeaza la acea ... (vezi toată discuția)