avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibil transferul de la o școala la alta, pe un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibil transferul de la o școala la alta, pe un post vacant ...

Este posibil transferul de la o școala la alta, pe un post vacant in cazul personalului didactic auxiliar, respectiv transferul unei contabile pe postul de secretară, în vederea apropierii de domiciliu?
Stiu că este aplicabila L153/2017, dar la art.32, alin3- se precizeaza ca sunt in vigoare ordinele specifice, iar pentru învățământ este Ordinul 3375/2015, care permitea transferul de pe o funcție de execuție pe altă funcție de execuție. Eu consider, ca este posibil, însă aș fi dorit opinia dvs avizată.
Întreb, deoarece mi s-a spus, ca transferul nu se poate face decât pe funcții similare/echivalente .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 21 Iunie 2023
Ordinul se completează cu legea..ceea ce vi s-a spus este foarte corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal didactic auxiliar ContSters322298 ContSters322298 Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti daca o persoana care este didactic auxiliar se poate transfera de la o scoala la alta care a scos post la concurs, fara ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea ... Florin174 Florin174 Buna seara! Sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea domiciliului, unde sunt vacante doua posturi, unul de bibliotecar si altul de secretar ... (vezi toată discuția)