avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Sunt secretar sef si as dori sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea ...

Buna seara!
Sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea domiciliului, unde sunt vacante doua posturi, unul de bibliotecar si altul de secretar sef, dar mentionez faptul ca am certificat de calificare bibliotecar si in ultimul an unde sunt titulara, directorul nu ma incadrat ca secretar sef. Mai mentionez ca nu am nicio decizie de incetare a secretarului sef si lucrez la aceasta unitate din 1999, titular.
In ce conditii as putea sa ma transfer pe unul dintre posturile vacante?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:09, 8 Noiembrie 2021
Potrivit art. 32 alin. (1) din Legea nr. 153/2017, cu modificarile si completarile ulterioare ocuparea unui post vacant in sistemul bugetar se poate face si prin transfer, daca se realizeaza de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt asistenta medicala în secție upu, spital județean ... ada bejan ada bejan Bună ziua! Sunt asistenta medicala în secție UPU, Spital Județean de urgenta și doresc sa ma transfer într-o secție ATI al unui alt spital din oraș. ... (vezi toată discuția)
Transferul între instituții publice în 2018 Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Bună ziua. Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice prevede la art. 32, că ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar ... (vezi toată discuția)