avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt asistenta medicala în secție UPU, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt asistenta medicala în secție UPU, Spital Județean ...

Bună ziua! Sunt asistenta medicala în secție UPU, Spital Județean de urgenta și doresc sa ma transfer într-o secție ATI al unui alt spital din oraș. Șefa Runos al unuia dintre spitale îmi spune ca nu se poate, deoarece la spitalul județean am fost într-un compartiment de urgenta iar în celalalt spital e compartiment ATI și nu ar fi același lucru. Eu cred ca este, pentru ca pe diploma mea scrie asistent medical generalist. Dar voiam părerea dumneavoastră. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:59, 19 August 2022
Potrivit art. 32 alin. (1) din Legea nr. 153/2017, cu modificarile si completarile ulterioare ocuparea unui post vacant in sistemul bugetar se poate face si prin transfer, daca se realizeaza de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sunt asistent medical si lucrez in cadrul unui spital ... GabrielaDD GabrielaDD Buna ziua ! Sunt asistent medical si lucrez in cadrul unui spital judetean de urgenta din Iasi. Momentan ma aflu in concediu de crestere copil si as dori ca ... (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)