avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Sunt asistent medical si lucrez in cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Sunt asistent medical si lucrez in cadrul unui spital ...

Buna ziua ! Sunt asistent medical si lucrez in cadrul unui spital judetean de urgenta din Iasi. Momentan ma aflu in concediu de crestere copil si as dori ca dupa terminarea celor doi ani de concediu sa ma transfer la un spital dintr-un alt oras(unde locuiesc ) dar care apartine de acelasi spital la care lucrez momentan . As dori sa stiu daca se poate solicita transferul si daca ar fi o problema avand in vedere ca eu lucrez in cadrul sectiei de cardiologie si as dori sa fiu transferata la urgente ,doar acest departament il au in orasul meu .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 17 Iulie 2022
Potrivit art. 32 alin. (1) din Legea nr. 153/2017, cu modificarile si completarile ulterioare ocuparea unui post vacant in sistemul bugetar se poate face si prin transfer, daca se realizeaza de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt asistenta medicala în secție upu, spital județean ... ada bejan ada bejan Bună ziua! Sunt asistenta medicala în secție UPU, Spital Județean de urgenta și doresc sa ma transfer într-o secție ATI al unui alt spital din oraș. ... (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)