avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer personal didactic auxiliar

Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti daca o persoana care este didactic auxiliar se poate transfera de la o scoala la alta care a scos post la concurs, fara ca scolii de la care pleaca sa i se desfiinteze postul. Multumesc anticipat. Este vorba de ordinul 3375/2015.
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2016
ContSters322298, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters322298 , utilizator 14:58, 17 Aprilie 2016
Dupa finalizarea transferului, postul ramas vacant din unitatea de la care s-a efectuat transferul se reduce .Astfel spus, se desfiinteaza
Va multumesc frumos pentru raspuns. Exista insa la art. 5 alin (4) posibilitatea apropierii de domiciliu, atunci nu se desfiinteaza postul.
Intr-adevar, dar se refera la transferul unor persoane (personal didactic auxiliar şi nedidactic) care ocupă funcţii echivalente.

Detaliati exact situatia dvs.
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
la o scoala s-a scos un post de auxiliar la concurs. este acelasi post pe care eu il ocup la alta scoala. as vrea sa merg prin transfer pentru apropiere de domiciliu (este in acelasi oras, dar fac naveta o ora) la acea scoala. pot invoca acest articol si aliniat?
Da, puteti invoca acest text de lege.

Alte discuții în legătură

Este posibil transferul de la o școala la alta, pe un post vacant ... Lațcu Lațcu Este posibil transferul de la o școala la alta, pe un post vacant in cazul personalului didactic auxiliar, respectiv transferul unei contabile pe postul de ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate în invatamant annarot annarot Bună ziua, am intrat în restrangere de activitate, din toamna aceasta postul de educatoare pe care am lucrat 30 de ani se desființează. Sunt cu dubla ... (vezi toată discuția)