Bună ziua, am intrat în restrangere de activitate, din toamna aceasta postul de educatoare pe care am lucrat 30 de ani se desființează. Sunt cu dubla specializare și cu studii superioare. În unitatea de inv. unde lucrez s-a eliberat un post conform specializării mele. Întrebarea mea este: ca să ocup acest post, eu fiind titulara în unitate, este necesar avizul consiliului de administrație, sau doar directorul vrea sa ma tina în șah? Mulțumesc!
Nu este vorba despre nicio concediere. Din cauza numărului foarte mic de copii nu se poate constitui grupa de gradinita. Și atunci postul dispare. În școală respectiva s-a eliberat un post compatibil cu al meu. Eu asta vreau sa știu... Pot să-l ocup fără acordul consiliului de administrație?
Desfiintarea unui post poate avea ca efect concedierea salariatului ....De aceea v-am intrebat daca este vorba despre o concediere individuala sau colectiva, altfel spus cam cati salariati ar pleca ?
Consiliul de administratie aprobă planul de încadrare cu personal didactic și didactic auxiliar, precum și schema de personal nedidactic.